Sanseveria:superbillen!

Sanseveria de spin met zeven poten

Had vandaag haar web boven de vijver gesponnen

Ze keek naar beneden en zag zichzelf.

Ze telde zeven poten, ze zag een zwart vachtje en…..

Een grote kont

 

En zo begint de voorstelling die gespeeld wordt voor een kast met 12 vakken, waarin prachtige 3 dimensionale illustraties het decor voor het verhaal zijn. Het avontuur waarin Sanseveria op pad gaat  en aan de andere dieren die ze tegenkom vraagt ‘ zie jij wat aan mijn kont?” 

 

Alllemaal hebben ze wel wat te vertellen over hun eigen kont, maar niks over die van Sanseveria. Gelukkig weet mama spin wel dat geen enkel ander dier een hele dradenfabiek in de kont heeft en zo gezien heeft sanseveria dus eigenlijk superbillen.

 

 De  voorstelling Superbillen kan op straat worden gespeeld. De grote kast kan op een bakfiets worden gemonteerd waardoor deze mobiel wordt. Met emmers creëren we zitplaatsen en zo wordt elke plek omgetoverd tot fijne een speelplek. Maar ook in onze eigen theaterwagen of bij u in huis (zaal/bibliotheeketc.) komt Superbillen prachtig tot zijn recht.

 

De voorstelling duurt 25 minuten per keer en kan maximaal 8 keer per dag worden gespeeld.

 

De voorstelling Superbillen is een theatrale vertelling van het boek, gemaakt door Alex van der Hulst (tekst) en Mirjan van Gemert (illustratie).

 

De Theateretappe verzorgt de theatervoorstellingen van Superbillen. Naast de verhuur van Theaterwagens maken we voorstellingen gemaakt die zowel in als buiten de Theaterwagens worden gespeeld. Met Mirjan van Gemert(Rupsdeshgn  is ook de All Aboard gemaakt, Nederlands grootste mobiele kijkdoos(wagen).