Reviews

121 berichten, 13 pagina's 
«  10  11  12  13 
16-07-2010
Geplaatst door: Wim en Joke Calis

Genoten!

Wij hebben op 14 juli de ronde gemaakt op Texel en geweldig genoten. Wat een fantastisch idee om op deze manier het eiland rond te gaan: genieten van een mooie fietstocht afgewisseld met goed theater in de sfeervolle wagens.
We zijn begonnen bij paal 12 met Jut en Julia, daarna naar De Mok, een plaats fantastisch gekozen bij de sfeer van het verhaal van Tesselschade. Dat werd trouwens ook geweldig gebracht door Roos. De tocht naar Oudeschild hebben we deels binnendijks en deels buitendijks gereden. Daar hebben we genoten van IK en de dag werd grandioos afgesloten met Viovoce.
We kijken met heel erg veel plezier op deze dag terug en gaan zeker de andere voorstellingen ook nog zien.

06-07-2010
Geplaatst door: Diana en Hans Waardenburg

Een heerlijk uitje

3 juli j.l. hebben wij de theateretappe gefietst. Een geweldige ervaring en vreselijk knap om op zo'n kleine oppervlakte zo veel goed theater te leveren. In iedere theaterwagen wachtte ons een aangename verrassing. We hebben genoten en het fietsen tussen de theaterwagens is prima te doen. Van de twee dames Warber IK naar Jut en Julia naar het geweldige onzichtbare circus uiteindelijk naar de Vliegende Hollander met een Amerikaans accentje. We hadden graag alle optredens willen zien en zullen dus een keer terug moeten komen :> Geweldig veel succes gewenst en ik hoop dat jullie platgelopen (gefietst) worden tijdens jullie optredens!

25-06-2010
Geplaatst door: I.Wilkens

Kinderfeestje

We hebben op 16 juni jl. het verjaardagsfeestje van onze dochter gevierd en hebben drie voorstellingen gezien. De kinderen vonden het super leuk. Hoogtepunt vonden wij unaniem de Droomtroon. In combinatie met het mooie weer op deze dag kon het feestje niet meer stuk!

05-06-2010
Geplaatst door: theateretappe

leuke recensie

http://www.ilovenoord.nl/2010/06/04/verslag-van-de-zomerse-theateretappe-donderdagavond-3-juni/

18-05-2010
Geplaatst door: lady Elisa

geweldig

Ik kwam speciaal zondag vanuit Hilversum naar Texel om een verjaardag-fiets en theatertoer mee te maken.
En vond het geweldig om te zien hoe je met zo.n kleine en voor ons eigenlijk grote groep Red Hat Society vrouwen die theatertour mee te maken. Heb er echt van genoten. nogmaals bedankt.

18-05-2010
Geplaatst door: Lily

theateretappe Texel

Afgelopen weekend waren wij op dit mooie eiland en hebben we genoten van deze theateretappe, wij leerden over Tesselschade en we luisterden en keken naar Lily waar het gras uiteindelijk bij een ander niet groener bleek, we waren verrast over de zwevende balletschoentjes en hebben genoten van Midsommernacht, bij iedereen troffen we allerlei vormen van emotie, en hoe klein het publiek af en toe ook was (soms zaten we met z'n vieren) iedereen was bevlogen in het spel en wist op eigen manier te boeien.
Een toevoeging op een heerlijk weekend op Texel.
Veel succes verder en graag tot nog eens.

16-05-2010
Geplaatst door: marieke

theater etappe Texel

Wij 4 zussen, hebben het weekend van 15-16 mei 2010 de theateretappe gefietst.
Wij hebben er van genoten!!
Elk optreden was op zijn eigen manier bijzonder.
Succes met deze formule.
Ik hoop dat er nog vele ons voorbeeld volgen.

09-05-2010
Geplaatst door: els whyte-van asperen

tour op texel

Wat een verrassend bericht. Ben heel benieuwd. Heel veel succes! tot ziens bij ons op het eiland Texel

29-10-2009
Geplaatst door: Geoffrey

suggestie's voor de etappe

Feestelijke openingen, filmpremiere's, mijlpalen welke bereikt worden bij bedrijven. vastgoedhandelaren doen ook veel met feestelijkheden. Maak een Theater Etappe Hyves aan. Wellicht kun je via de kamer van koophandel achter de jubilea van grote bedrijven komen.

24-10-2009
Geplaatst door: Pieter Schipmolder

reactie op Corita

Beste Corita Dank voor je interesse als je je nu aanmeldt voor de nieuwsbrief (dit kan links bij het kopje nieuwsbrieven) dan krijg je binnenkort meer informatie over de programmering. Bovendien ontvangen alle nieuwbrief abonnees een uitnodiging voor de feestelijke premiere. Pieter Schipmolder